top of page

NAŠE OSOBLJE

dr. sc. VESNA RAJHVAJN RAJČEVIĆ
 

specijalist medicine rada

Bogato radno iskustvo kao specijalista medicine rada, a od 1986. godine s magisterijem iz područja prometne medicine. Dosadašnje radno iskustvo u DZ MUP-a u Zagrebu i u Poliklinici za prometnu medicinu Poliklinike „Sunce“, gdje je bila voditelj Centra za zrakoplovnu medicinu. Stručno osposobljena i educirana pored redovnog posla medicine rada i za sve vrste pregleda zrakoplovnog osoblja. Sudionik brojnih znanstveno stručnih skupova i tečajeva iz područja medicine rada.

Ima dugogodišnje iskustvo u terapiji i savjetovanju klijenata s različitim problemima (depresivnim smetnjama, anksioznim stanjima, psihotičnim poremećajima, u kriznim situacijama na poslu ili u obitelji, u žalovanju, s posttraumatskim stresnim poremećajem uzrokovanim ratom ili mirnodopskim traumama (prometne nesreće i drugo), adolescenata s problemima u učenju i drugim problemima. Uz edukaciju iz forenzičke (sudske) psihijatrije, individualne i grupne psihoterapije (psihoanalitički orjentirane) svoja znanja trajno nadopunjuje iz psihofarmakoterapije te drugih grana medicine, filozofije, umjetnosti i religije što omogućava sveobuhvatni pristup osobi te punu usmjerenost na individualne potrebe svakog klijenta.

Terapija i savjetovanje moguće je i na engleskom jeziku.

dr. VESNA RUKAVINA OPATIĆ
 

specijalist psihijatar

dr. ANTE RUNJE
 

specijalist opće medicine

Više od 20 godina rada na poslovima medicinske sestre. Pored znanja, iskustva i vještina iz područja intenzivne njege nedonoščadi i zdravstvene njege u kući bolesnika veliko iskustvo u djelatnosti medicine rada.

ANA MARIJA GOLUB

 

medicinska sestra

bottom of page