top of page

NAŠE OSOBLJE

dr. sc. VESNA RAJHVAJN RAJČEVIĆ
 

specijalist medicine rada

Bogato radno iskustvo kao specijalista medicine rada, a od 1986. godine s magisterijem iz područja prometne medicine. Dosadašnje radno iskustvo u DZ MUP-a u Zagrebu i u Poliklinici za prometnu medicinu Poliklinike „Sunce“, gdje je bila voditelj Centra za zrakoplovnu medicinu. Stručno osposobljena i educirana pored redovnog posla medicine rada i za sve vrste pregleda zrakoplovnog osoblja. Sudionik brojnih znanstveno stručnih skupova i tečajeva iz područja medicine rada.

Ima dugogodišnje iskustvo u dijagnostici, terapiji i savjetovanju klijenata s različitim problemima iz područja opće psihijatrije odraslih osoba - liječenju depresivnih i anksioznih stanja, psihotičnih poremećaja, psihoorganskih poremećaja; podršci zdravim osobama u kriznim situacijama; liječenju i prevenciji napredovanja bolesti osoba s demencijom, savjetovanju obitelji i njegovatelja osoba s demencijom.

Dr. Rajka Rigler-Kunović diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1979. g., specijalizirala psihijatriju 1986. g., završila postdiplomski studij iz socijalne psihijatrije 1980. g. kao i postdiplomski studij iz forenzičke psihijatrije 1985. g., te supspecijalizaciju iz socijalne psihijatrije i biologijske psihijatrije 2010. g.

Tijekom radnog vijeka radila je s pacijentima različitih dijagnostičkih kategorija (osim ovisnosti). Karijeru je započela u Psihijatrijskoj bolnici Jankomir (1979.-1980.), nastavila u Psihijatrijskoj bolnici Popovača (1981.-1986.), Psihijatrijskoj bolnici Vrapče (od 1986.), a u Poliklinici Runje je aktivna od 2023. g.

dr. RAJKA RIGLER-KUNOVIĆ
 

dr. med. subspec. socijalne i biologijske psihijatrije

dr. ANTE RUNJE
 

specijalist opće medicine

Mobitel: +385 91 5668 032

bottom of page